Vad är du tacksam för idag? 2 comments


Igår på vävstugan pratade vi lite om tacksamhet och en kvinna sa att det är en träningssak att känna tacksamhet. Detta har snurrat i mitt huvud idag. Det är ju verkligen sant! Det är lätt att man hamnar i negativa tankespiraler. Men vi har så mycket att vara tacksamma för och det är en bra sak att försöka träna på det varje dag. Man har alltid något att vara tacksam för. I stället för att bara se det dåliga, kan man försöka se det som är bra. Det finns alltid något som är bra.

Idag är jag tacksam för att jag har ett varmt hus att gå in i när det stormar ute. 
Jag är tacksam för att jag har en fin man som älskar mig för den jag är (och trots den jag är 😉 )
Jag är tacksam att jag har världens finaste son som ger mitt liv mening varje dag. 
Jag har en underbar mamma, världens bäste bror och de bästa svärföräldrar man kan önska sig. 
Jag bor i vårt eget paradis omgiven av en massa djur.
Jag har helt underbara vänner.
Jag bor i ett land där jag kan leva tryggt, äta mig mätt och tro på det jag vill. 

Vad är du tacksam för idag?

IMG_20150624_094353

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Vad är du tacksam för idag?