Freeeedag! ♥


Så skönt att det är fredag! Det är alltid extra mysigt med helg när Björn har varit ute och rest. ♥

Dagen har varit lugn för min del. Jag har fixat och donat lite här hemma och haft en lunchdate med Anna. Vardagslyx! Vi har bland annat planerat in en Ullaredstur! 🙂 Det är aldrig fel, haha!

Jag är nu klar med mattan! Den behöver pressas lite men jag är riktigt nöjd. ♥ Det är lite extra roligt när man kan se i ränderna vilken tröja man använt! Jag har funderat idag på hur det skulle vara att göra en riktigt stor rund matta och ha i uterummet. Men det är kanske ett för tungt jobb. Och sen har vi nog inga t-shirtar kvar, haha! 😀 Får satsa på att väva en matta på vävstugan dit i stället kanske. Eller starta en insamling av tröjor… 😉

IMG_20160129_160646

Nu har djuren precis fått mat. Det känns alltid skönt när man släcker och stänger stallet för kvällen. Det blåser rätt bra ikväll så alla fåglar hade gått in självmant. Hönsen satt på sina sittpinnar och kunde lätt bli avprickade, kalkonerna satt uppe på takbjälkarna, ankorna på fårspiltans dörr och stallkatterna satt och väntade på lite mat. Skönt att gå in i värmen nu och vänta på att grabbarna kommer hem. ♥

IMG_20160129_165756

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *