Koftan klar. Check! Matta påbörjad. Check!


Igår fick jag klar min kofta! Jag är så stolt. 🙂 Jag har ibland lite svårt att avsluta mina projekt när jag stöter på patrull. Det blir lätt att jag lägger det ifrån mig och börjar på något nytt i stället… 😉 Men ett av nyårslöftena är att avsluta saker så nu försöker jag plocka upp gamla UFOn (UnFinished Objects… 😉 ) och avsluta dom. Jag fick material till denna kofta av min mor för säkert ett år sen. Men nu så!!

IMG_20160128_144504

Jag har börjat på en matta här hemma också. Jag använder mig av gamla t-shirtar. Det blir bra garn som är lätt att virka med. Det går fort också, jag började igår kväll. Fördelen med att virka med t-shirtsgarn till skillnad från matt-trasor är att det inte är lika tungt för händerna.

IMG_20160128_144221

 

Här finns en jättebra video hur man gör sitt eget t-shirt-garn. Som trolleri! 🙂 Tjejen på filmen är väldigt noggrann och väljer bort tröjor med sidosömmar och tryck till exempel. Det gör inte jag, jag har använt det mesta. Så testa dig fram till vad du själv vill ha och tycker blir bra. 🙂

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *