Blåsig torsdag


Det är runt fem plusgrader idag, men det blåser rätt bra. Nu på eftermiddagen skiner solen och jag inser att jag verkligen har saknat solen. ♥

Apropå sol så har vi bokat en resa till Kanarieöarna på sportlovet! Gissa om vi längtar!? Det ska bli så otroligt underbart! Hur mycket jag än älskar mitt liv här på gården så blir det lite extra lyxigt att slippa ifrån alla måsten en stund. Man behöver komma ifrån och få längta hem. För det gör jag ganska fort. 🙂 Vi är riktiga hemmagrisar som trivs allra bäst hemma.

Sent igår kväll kom Björn hem från England. Eller Wales för att vara korrekt. 😉 Han kom hem tidigare än planerat. Det händer ju aldrig! Underbart när det är åt det hållet för en gångs skull! Sent i säng och tidigt upp och iväg till jobb för honom idag. Skönt att det snart är helg!

Pokers sår i pannan ser jättebra ut nu! Antagligen kliar det lite för han går till Zero och tigger slickar hela tiden. Stackars Zero vill ju hjälpa till och så får han skäll av mig så fort han slickar på honom. ♥ Inte lätt… 🙂

IMG_20160128_144246

I morse halmade jag inne hos hönsen. Det gillar dom! Mysigt att se när dom pickar omkring i den nya halmen. ♥

IMG_20160128_084911IMG_20160128_084905

I förmiddags var jag och vävde. Nu har jag satt mig vid damast-väven och börjat testa. Jätteroligt! På måndag ska jag börja på duken! Gah!! Lite läskigt!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *