Begravning


Igår begravdes min fina vän Veronica. ♥ Det är många mil emellan oss och jag hade inte möjlighet att åka dit, så jag hade min egen lilla ceremoni för henne. Jag tände ett ljus och tänkte på allt vi gjort. Mina tankar gick till hennes man, föräldrar, syster, släkt och vänner. På kvällen fick jag ett sms från hennes mamma med fina bilder från begravningen. Allt hade gått bra och det hade varit en ljus och fin stund. Precis som Veronica hade velat. ♥ Jag saknar henne otroligt mycket och kommer ofta på mig att kolla telefonen om hon är online… 🙁 Men det stod så fint på ett kort på ett av fotona “Jag har upplevt dig, Veronica, och därför kan jag inte glömma dig”. ♥

wpid-img_20150421_100245.jpg

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *