Söndagtankar från farmen 2 comments


Idag är det 2 plusgrader ute och snön är på väg att töa bort. Hoppas den hinner försvinna ordentligt så det inte blir kallt igen och isgata. I USA är det snökaos och jag är så glad och tacksam att det inte är denna vecka Björn är där. Han hade hamnat mitt i kaoset. ♥

Jag har försökt strukturera upp min vardag för att kropp och själ ska orka med. Utöver jobb här hemma ska jag inte ha mer än en aktivitet ungefär per dag. Då har jag fortfarande kraft och ork att ta hand om hem och djur. Men det är inte alltid jag följer min planering…  I torsdags var jag först på vävstugan, sen nere i kyrkan och sen var ju räven här. För många saker med andra ord och fredagen var därmed i stort sett förstörd. Jag gick som i dimma och kroppen värkte. 🙁 Det känns så tråkigt att vara så låst och behöva krascha för att jag var iväg och fikade…. Jag vill orka som jag gjort tidigare. Men det är bara att gilla läget antar jag. Och försöka lära av det som händer. Trots att det är saker jag vill – inte mer än en aktivitet utöver jobbet hemma. Annars får jag planera in en dag då jag går i ide efteråt. Man brukar säga att man går i fibrodimma och det var absolut vad jag gjorde i fredags. Jag lunchade med Jenny och jag minns knappt vad vi pratade om… 🙁

Igår däremot var en bra dag! ♥ Jag fick städat en hel del. Bland annat gjorde jag ren ugnen ordentligt. Så skönt, den har varit äcklig ett tag. Mina kära svärföräldrar var här och åt middag med oss. Vi åt köttgryta och till efterrätt paj på rabarber och hallon. Riktig sommarpaj! Gott och trevligt! Härligt att ha dom så nära, det känns jättelyxigt att kunna ses lite spontant när som helst. ♥♥♥

Björn är duktig och är ute och promenerar med Zero. Jag borde ha följt med men jag gömde mig här vid datorn i stället… 😉

Hoppas ni har en härlig söndag allihop. ♥

IMG_20160113_084000


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Söndagtankar från farmen