Fix i köksskåpen 2 comments


Nu har jag fixat vidare i mina köksskåp! Sakta men säkert blir det som jag vill ha det. 🙂 Björn och sonen hittar ingenting för tillfället eftersom jag flyttat runt allt femton varv, hehe… 😉

Poker och Zero har varit med och hjälpt till att städa. Eller åtminstone tittat på och varit i vägen. På bilden ser man att jag ännu inte bytt ut julgardinerna jag hängt i dörröppningen. Ett senare projekt! Framför Zero ser man en julklapp som Björn fick av mig och sonen – en Pizzamaker. Vi har inte testat den än. Jag har hittat vår gamla spegel som jag ska sätta upp i hallen. Inte den snyggaste, men den duger så länge tills vi har en fin. 🙂

IMG_20160113_104618

Här kommer en liten rundtur i mina nyfixade skåp.

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Fix i köksskåpen