Piff och Puff ♥


Dessa tjejer är så himla fina! ♥ Dom är drygt ett år nu. När jag ger dom mat kommer dom och äter ur handen. Jag får klappa, pussa och klia dom. Ibland även hålla dom i handen, men det är rätt sällan. Jag försöker inte så ofta heller då jag är rädd att de sticker ut i huset och blir uppätna av katterna. Dom är väldigt lika varandra till utseendet och det är inte alltid så lätt att se skillnad på dom. Men när de sitter så här är det helt givet att det är Piff som sitter till vänster och Puff till höger. Piff är den som är allra mest framåt och alltid först fram till handen och maten. Puff behöver lite mer tid på sig. Lite bekväm dam där 🙂 och det har hon varit sen dag ett. ♥

IMG_20160104_223914

De är degusar och är som lugnast så här mitt på dagen. Då sitter dom gärna så här tätt ihop och myser. ♥

IMG_20160104_223934

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *