Fix i hallen. Tips och synpunkter önskas. :)


Jag har ett tag gått och tittat på hyllan i hallen och känt att jag vill vända den på högkant. Idag gjorde jag slag i saken. Jag tror att jag är nöjd. Vår hall är pytteliten och hopplös så jag vill försöka göra det bästa av den.

Så här blev det i den nya hörnan. Tyvärr tog jag ingen före-bild och jag hittar ingen i gömmorna heller. Ni som inte varit här får tänka er hyllan stående nedanför fönstret på andra ledden. Hehe, bra förklaring…. I know… 🙂  Nedanför fönstret ser man Zeros matskålar. De stod längs med väggen mittemot kläderna innan. Jag gillar denna placering bättre. Det står en svart sittpuff till vänster. Den är jag inte säker på ska vara där. Jag tänker att man ibland saknar något att sitta på i hallen så jag testar lite med denna. Sonen tycker det är bra förutom att hyllan går ut över fönsterkarmen lite. Sant men okej tycker jag. Björn har inte sett det än. 🙂 Vad tycker ni?

IMG_20151231_131919

Jag har även tagit in dessa för att ha skor i. Björn hatar dom men jag tänkte att han kanske går med på att ha dom här lite i skymundan… 😉 Vi har så mycket skor och ingen bra plats att ha dom på. Hur gör ni med era skor?

IMG_20151231_131927

På den här väggen  (som är mittemot hyllan och kläderna) tänkte jag ha en stor spegel. Då verkar rummet lite större plus att jag tycker det är bra med en spegel i hallen. Eventuellt den svarta sittpuffen eller ngt annat att sitta på nedanför spegeln.

IMG_20151231_131938

Nu – säg vad ni tycker! Hur hade ni gjort? 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *