Frukosttankar


Björn är i Tyskland. Kommer hem ikväll. Så i morse hade jag en ensam frukost. Sonen var hemma men han har sin egna märkliga tonårsplanering på morgonen så han äter för sig. 🙂 Jag är ingen frukostmänniska men jag har blivit bättre med åren. Jag mår ofta illa när jag äter smörgås på morgonen… så jag äter oftast havregrynsgröt. Tycker det är jättegott! Sen kaffe så klart, annars börjar inte dagen, haha. 😉 När vi bodde uppe i Stockholm drack vi alltid Gevalia. Här nere dricker man Zoegas. Har hört att det beror på vattnet, att det inte är gott med Gevalia här. Har ingen aning om i fall det stämmer eller inte! Vi tar seden dit vi kommer i alla fall och dricker numer Zoegas. Hittade den här fina burken på Ica! ♥

IMG_20151209_073207

Min frukost. Observera att jag har en gris på min kaffemugg! 😀 Den hittade jag här i ett skåp när vi flyttade in.

IMG_20151209_074336

Frukostmys i min ensamhet!

IMG_20151209_074234

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *