Dagens fixande


Idag är det onsdag och Jenny har varit här! Hon hade med sig en hög kläder som hon rensat ut och en hel del av dom stannade i min garderob. Jag hade rensat ut en hel del böcker och många av dom hamnar nu i hennes bokhylla. Återbruk på hög nivå! 😀

Vi har även fixat här hemma. Vi har flyttat ut soffan som stod i mitt rum, och i stället ställt in sonens gamla säng. Soffan har åkt in i Björns rum så länge tills vi vet vart den ska. En bokhylla har hamnat ute i hallen så länge. Jag är jättenöjd! Nu har jag en säng i mitt rum som jag kan vila på, ha som soffa och ha som gästsäng. Helt perfekt! Jag har även fått upp nya gardiner och lite annat piffel (som det heter… 😉 ).

IMG_20151209_134050

Fina tänkvärda bilder och ord jag fått av goa vänner! ♥IMG_20151209_143323

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *