Grå tisdag


Tisdag idag. Ute är det grått men relativt varmt. Stormen  har gett med sig och idag är det lugnt och stilla ute. Jätteskönt! Fönsterna ser ut som att man har satt en film över rutan. Efter stormen är det som ett saltskikt över allt. Jag har en bra fönsterputsare som jag tänkte anlita. Eventuellt hinner han hjälpa mig att få fina fönster innan jul. Det skulle inte vara fel!

Jag håller på att städa lite här hemma. På förmiddagen var jag och Anna ute en sväng och kikade lite i affärer och tog en fika på Kakboden. Vardagslyx! 🙂 ♥ Jag har lite svårt att hitta julklappar i år. Jag tycker inte jag riktigt hittar något. Antingen är det jag som inte riktigt är på rätt humör eller också är det dåligt utbud i år. Vad tycker ni andra??

IMG_20151205_105751

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *