Envis amaryllis


Förra julen köpte jag mig en amaryllis. Jag sparade den och tänkte vara duktig och plantera ut den under sommaren och ta in den till denna jul. En bra tanke men mycket längre än till en tanke kom jag inte. Jag hittade den nu under en buske där den stått i sin kruka hela sommaren. Nu var den helt översvämmad och på gränsen till helt rutten. Men jag tog in den och har haft hushållspapper i krukan för att torka ut den. Och den lever! Alla som känner mig vet att mina blommor måste vara väldigt tåliga för att överleva här hemma. Vattning händer väldigt sporadiskt och periodvis kanske lite för ofta… hehe… men denna amaryllis passar alltså perfekt här hemma! 😀

IMG_20151205_105730

Bredvid amaryllisen till höger kan man se ett litet ägg. Det är ett ägg som en av unghönorna la som sitt allra första ägg. Det är så sött! ♥

Denna söta lilla tomte fick jag när jag slutade på ett dagis där jag jobbade som vikarie. Där gick två systrar som heter Maja och Hanna och de var väldigt speciella för mig. När jag slutade fick jag denna lille tomte. Jag älskar den och den hänger med mig och står alltid framme. ♥

IMG_20151205_105747

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *