Rensningen fortsätter


Fredag idag! För ovanlighetens skull har jag inga planer idag! Det känns otroligt lyxigt! 🙂

Ute blåser det. Jag gissar att Helga är på väg in. Jag hoppas att hon är snällare mot oss än vad Gorm var. Jag har skjutsat in Björn till jobbet för han ska ut på julfest ikväll och vill inte ha bilen med. Sen hem och mata djur och nu har jag skjutsat sonen till skolan. Ingen höjdare att åka moppe i denna blåst. ♥

Jag fortsätter min rensning här hemma. I förrgår var jag förbi Röda Korset med ännu en flyttlåda med saker. Det är så skönt att få bort sånt vi inte använder. Och det känns extra skönt att veta att sakerna kommer till användning. Idag sitter jag i mitt pysselrum och rensar papper. Som lite inspiration lyssnar jag på musik och äter kola, haha…

IMG_20151204_095801 IMG_20151204_095812

Som de flesta vet så gillar jag Glee och detta är en mycket bra låt när man behöver lite städinspiration. De hade hårdrockstema och detta är en blandning av Living on a prayer med Bon Jovi och Start me up med Rolling Stones. Som gammal hårdrockare gillar jag detta! Lite girl power samtidigt och det är ju aldrig fel!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *