Fix och trix här hemma


Jag gillar min bricka jag köpt på IKEA! Den har jag istället för duk på vardagsrumsbordet. De tre ljustakarna har jag fått av Gunilla och de är helt i samma färger som brickan. Nu senast på IKEA hittade jag även underlägg i samma färg! 🙂

IMG_20151202_112949

Detta fönster kallar jag för pappa-fönstret lite för mig själv. Blomman till höger (en klivia??) har jag fått av min pappa. Han tog skott från en blomma han hade och gav mig. Blomman till vänster (ingen aning om vad den heter…) har jag fått av Ingrid som bodde på gatan där vi bodde innan. Hon hade i sin tur fått skott till den av min pappa. Ingen av dem lever längre och därför är dessa blommor lite extra kära för mig. Sen har jag två troll som hänger och ett troll i mitten och pappa kallade alltid mig och bror för sina troll så de passar i mitt pappa-fönster. Jag saknar honom extra så här i jultider. ♥

IMG_20151202_103119

Denna groda fick sonen av min kompis Anna när han var liten. Jag hittade den nu när jag har rensat! Den får sitta i kökssoffan ett tag. Gillar den! 🙂

IMG_20151202_103321

Tydligen har jag tre prydnadskatter i fönstret!!

IMG_20151203_164311

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *