Glimåkradagarna


I fredags var jag med två goda vänner i Glimåkra. Det var hantverksdagar där. Det var damerna i vävstugan som tipsade om att detta var på gång. De var där på torsdagen men då kunde vi tyvärr inte, så vi var som sagt där på fredagen. Jättefint väder hade vi med strålande sol! De olika ställena man var på var lite utspritt i Glimåkra och det gick en gratis-buss mellan de olika platserna. Men vi valde att promenera i stället och det var jätteskönt. Det var ganska mycket folk så det var skönt att få lite syre emellanåt. 🙂

Vi handlade inte så mycket, men tittade desto mer. Jag köpte lite garn och en söt uggla som jag nu har i min lilla bil.

IMG_20151023_113508

Massor av mattor fanns det.

IMG_20151023_113515

Garn, garn, garn…. 🙂

IMG_20151026_161918

Min lilla uggla! ♥

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *