Loppis i morgon! 1 comment


Jenny och jag har ett mycket bra upplägg. Varannan vecka ses vi hos henne och varannan vecka hos mig. Vi har varsitt förråd med kartonger fulla med grejer. Nu har vi börjat ta oss an dessa förråd! Mycket roligare och effektivare när man är två. 🙂 Hittills har vi varit här hos mig tre gånger tror jag… och vi har fått undan jättemycket. Vi plockar in kartonger i uterummet och där sorterar vi – spara, kasta, skänka och sälja. Jag har varit iväg med en massa skänkes och jag har kastat en del. Sen har jag satt ut en massa annonser på Blocket och Höganästorget.se och jag har fått mycket sålt. Jag har skickat grejer till människor över hela Sverige. Jätteroligt!

I morgon ska jag stå på loppis i Blå Hallen här i Höganäs. Mellan 9-12 är det öppet och det brukar komma mycket folk. Jag har stått där några gånger och fått rätt mycket sålt. Det gäller att man är billig annars kan man nästan strunta i att sälja på loppis. Annars får man allt med sig hem igen. Så är ni i närheten och är sugen på leksaker, prydnadsgrejer, böcker, kläder mm så kom och handla av mig! 😉

Idag ska jag sortera färdigt det sista. Jag har sex flyttkartonger fulla som ska med. Plus några kassar. Håll tummarna för att jag får iväg mycket.

Jag kan verkligen rekommendera detta sätt att hjälpas åt att rensa. Självklart gäller det att man har någon som man känner sig bekväm med att visa sina gömmor och vrår. Jag brukar kalla Jenny för min lillasyster och henne vågar jag släppa in i mitt kaos. ♥

IMG_20150903_160359


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Loppis i morgon!