Vävstuga


Idag var jag och en god vän och hälsade på i en vävstuga här i stan. Det var verkligen en upplevelse! Drygt 20 vävstolar fanns där med olika arbeten  igång. Det var så kul att gå och titta på allas fina skapelser. Otroligt så många duktiga människor! Vi ska nu få möjlighet att vara med och väva. Jag ska börja med att väva kökshanddukar i något som hette…. äsch nu har jag glömt namnet.. något med “dräll”. Tror man även kunde säga gåsöga. Hur som helst – det är som en dröm som gått i uppfyllelse. Att på det här sättet få möjlighet att lära sig och få ta del av vad de andra gör är helt underbart! Jag är så glad! ♥

Den här lilla skylten sitter i min trappa. Jag tycker den är så fin och sann. Livet är inte alltid lätt. Men det är ju alltid fantastiskt!

IMG_20150923_155330

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *