Helgens roadtrip


Sonen och jag har varit uppe i Upplands Väsby i helgen. Han har träffat lite gamla kompisar som han inte sett på fyra år. 🙂

Vi åkte upp fredag mitt på dagen i min lilla Fiat. Inte helt optimalt att köra så långt i den lilla, men det gick bra. Sonen fick vika ihop sina långa ben och vi fick sitta och skrika till varandra men annars gick det bra. 😉 På fredag kvällen var jag ganska mör efter resan. Sista två timmarna krypkörde vi genom Stockholm… Suck, Stockholmstraffiken saknar jag INTE! Hade planer på att träffa Gunilla men hon var risig så jag gick och handlade godis och tidningar och lyxade för mig själv på hotellrummet. Inte fel det heller.

Vi bodde på Scandic Crown i Infra City. 15de våningen med utsikt över motorvägen. 🙂

IMG_20150927_092016

På lördagen träffade jag Cilla i Väsby Centrum och vi shoppade och fikade. Riktigt lyxigt att få träffas så några timmar! På kvällen var sonen ute igen och jag träffade brorsan nere på White Horse. Vi åt filé Oscar. Det är aldrig fel! Grymt gott!

Igår fick jag upp sonen relativt tidigt. Jag hade planer på att vi skulle ta en sväng genom svampskogen men jag knakade till mig i ryggen så jag vågade inte ge mig ut. Oj så trött jag var på vägen hem. Sonen sov en bra bit och jag satt med full fläkt i ansiktet och skrålade högt för mig själv för att hålla mig pigg, haha! 😀

Det var en riktigt lyckad resa! Alltid skönt att komma hem igen. ♥

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *