Tung start – nya tag!


I morse vaknade jag med huvudvärken from hell och värk i hela kroppen. Jag vill bara krypa ihop i en boll och vakna någon annan dag. Sotan kom och trampade på mig och talade ljudligt om att han minsann tyckte att jag skulle gå upp och ge honom mat. Så när katter och hund fått mat satt jag länge vid köksbordet och försökte få liv i min kropp som kändes som 600 år och min hjärna som kändes som äppelmos. Efter värktabletter och några liter kaffe så var jag redo att gå ut till djuren.

Och då händer det som är så magiskt! Alltså djuren kan verkligen ge så mycket kraft och energi. Jag tog allting mycket långsamt för jag har ju inte bråttom. Att sitta och kramas med en kelig kanin och klia en gris på magen det är verkligen lycka! Plötsligt insåg jag att jag mår bra igen! Så mycket bättre det är än att rulla ihop sig i sitt ide. Då hade jag gått miste om denna härliga morgon när solen strålar och djuren är glada!

Jag satt länge utanför hönsgården och visslade. Jag försökte få kalkonerna att komma ut så jag kunde filma deras speciella sätt att springa. De hade inte alls lust att komma ut. När jag tittade mig runt såg jag att alla de andra djuren – får, grisar, ankor, höns, kaniner och Zero – alla stod och tittade på mig och undrade varför jag visslade. ♥♥♥ Så fint, det hade jag velat kunna visa.

Nu har jag kommit in och duschat. En dag utan planer väntar! Helt underbart. Hoppas även ni andra har en härlig lördag. ♥♥

IMG_20150822_115411

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *