Kräftskiva


Igår kväll hade vi kräftskiva här på gården. Svärföräldrarna och svägerskan och hennes familj var här. Kräftor och havskräftor kom från Mölle Fiskrökeri och var mycket goda. Och stora! Yngsta kusinen åt kräftor så det nästan sprutade ur öronen på honom! 🙂 ♥ Svärmor hade gjort Västerbottenostpaj (suuupergod) och även jättegod efterrätt. Vi var alla rejält mätta efteråt.

När man tittade på sonen och hans två kusiner inser man att tiden går och att ingen av dom är särskilt liten längre. Kusinerna är 12 och 10 och sonen är ju 16. Tur att det bara är dom som växer och åldras och vi andra är precis lika unga och vackra som förr. 😉

Båda kusinerna är djurälskare så jag hade hjälp och sällskap ute hos djuren. Perfekt med dräng-hjälp i stallet! Jag tror att Zero och kaninerna hamnade på första plats. Fem av kaninerna fick namn. Numera heter de två hanarna från första kullen Roger (Roger Rabbit) och Alvin (för att han ser ut som Alvin i Alvin och gänget). 🙂 Tre av hanarna från andra kullen heter nu Freddie (efter killarnas morfar), Harry (efter killarnas farfar) och Patchie (stavning?? för att den är fläckig). 🙂

En mysig dag med släkten! ♥

IMG_20150809_115523

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *