Kaninmat


Jag har som projekt denna sommar att samla och torka mat till kaninerna så dom ska ha god mat även på vintern och inte bara hö. Jag har också tänkt att sammanställa en lista med växter kaniner KAN och INTE KAN äta. Jag har googlat så mycket på sånt den sista tiden så nu har jag tänkt göra en sån lista. Den kommer inom kort här på bloggen. Den som vill vara med att bidra till denna lista är varmt välkommen. 🙂 Maila eller skriv i kommentarerna här på bloggen.

Nu under en period har vi inte haft hö hemma så då har vi givit kaninerna färskt gräs, örter, blad, pinnar och sånt. Det känns bra! Men det är inte alltid lika kul att plocka mat åt dom. Framför allt vissa av oss (läs Björn 😉 ) brukar muttra lite när det är hans tur att fixa kaninmat. 😀 Ska väl lägga till att vi i dagsläget har drygt 20 kaniner… så det går åt lite…

Men idag fick vi hem en hel balvagn med hö. Så nu blir både kaninerna och Björn glada. 🙂

IMG_20150729_093855

Kaninfrukost

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *