Bloggbikten 1 comment


Jag brukar läsa en blogg som heter Ett Skogsrås bekännelser. Den rekommenderas! Där utmanar hon sina läsare till denna bloggbikt. Så här är min bloggbikt. 🙂

 

1. Hur många unika besökare har du per dag och önskar du att det var fler? Hehe, det börjar bra… ingen aning hur många det kan vara. Jag har inte tittat på länge. Självklart vill jag att det ska vara många som läser, så japp jag vill att det ska vara fler! 🙂

2. Kollar du din statistik flera än en gång per dag? Nej det gör jag inte. Däremot kan det hända i perioder att jag kollar relativt ofta.

3. Önskar du att din blogg vore större? Ja, det får jag erkänna att jag skulle vilja. Vi har en del tankar och idéer, så vi får väl se vad som händer. Det viktiga är att man inte skyndar för fort.

4. Kopierar du andras idéer till blogginlägg? Nej, det kan jag inte påstå. Inspireras kan jag göra, men det är ju en annan sak.

5. Vad drömmer du om i smyg då det kommer till din blogg? Jag skulle vilja komma igång med alla mina pysselprojekt och kunna ha en pyssel- och hantverksförsäljning på bloggen.

6. Ställer du upp din mat snyggt innan du äter, bara för att få en blogg- och instragramvänlig bild? I de fall jag ska fota min mat så försöker jag lägga upp det fint. Mina vanliga uppläggningar ser inte alltid så aptitliga ut, haha.

7. Kommer du på dig själv med att tänka ”oj det där blir fint till bloggen” eller ”det där skall jag blogga om” eller ”jag köper det här för det kan bli fina bilder till instagram/bloggen med det”? Ja jätteofta! Sen försvinner 75% av alla idéer för minnet är som det är! Alldeles för ofta är det “åh det där hade varit fint på bloggen…” precis när något redan hänt, eftersom majoriteten av bloggen handlar om våra djur. Att försöka få dom att posera funkar så där. 😉 Jag har aldrig köpt något för att det ska visas på bloggen. Det tror jag aldrig kommer hända heller.

8. Tröttnar du någonsin på din blogg eller att blogga? Nej, men ibland kommer livet i vägen. Eftersom bloggen blir lite som en dagbok också så tycker jag att det är roligt att titta tillbaka på vad som hänt dessa år.

9.Vad tycker du om affiliate länkar? Får väl erkänna att jag inte har en aning om vad det är för något…

10. Tar du stress över din blogg eller om du inte uppdaterat? Nej stressad blir jag inte. Däremot kan det störa mig eftersom det är något jag vill göra och ibland vinner latmasken.

11. Delar du öppet din blogg på sociala medier eller känner du dig lite ”blyg” över din blogg? Nej, jag är inte blyg. Däremot är jag inte med på Facebook, instagram och liknande så jag delar inte bloggen så. Men jag har bloggadressen med i min signatur när jag mailar t ex. Sen är jag med på lite forum på internet där jag visar upp bloggen.


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Bloggbikten