Månskensfarmens myssli


Jag brukar blanda ihop myssli som vi äter till frukost. Det är riktigt gott och det blir mycket billigare än att köpa färdigblandad. Även om man har i massa gott och blandat som vi har.

Denna gång blev det

  • Grynblandning
  • Torkade bananer
  • Torkade aprikoser
  • Russin
  • Hasselnötter
  • Torkade äppelbitar
  • Torkade kokosflagor

Jag brukar även ha i lite solrosfrön, pumpakärnor och lite sånt, men det fanns inte hemma denna gång. Bananerna brukar jag bryta i mindre bitar och aprikoserna klipper jag i bitar. Jag tycker det är godare när det är lite fler och mindre bitar än stora och få. 😉

IMG_20150726_111833

Sen har vi mysslin i min fina blå kakburk med stjärnor som jag ärvt av Jenny! ♥

IMG_20150726_111941

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *