Test #2 Få bort avlagringar i duschen.


Idag när jag var och handlade hittade jag denna specialborste. Den är till för att tvätta fogarna i badrummet t ex. Vårt vatten lämnar jobbiga avlagringar och fogarna är allmänt tråkiga.

IMG_20150722_184401

Jag hittade även denna från Wileda som ska fungera så att det blir som en skyddande hinna i duschen. Jag har provat ALLT för att få vårt kakel fritt från avlagringar och jag tycker inget hjälper. Jag har testat Ajax, Ättika, Klorin, Mr Muscle, Cilit Bang, stålull, skurborste, diskborste, Vim, ugnsrengöring, diskmedel, spolglans – ja allt. Alla tips jag fått har jag testat men jag få ändå inte kakel och fogar att se rena ut. Det är så tråkigt när det ser ofräscht ut.

IMG_20150722_184411

Så nu är det upp till bevis! Jag ska ta före och efter bilder så får vi se om dessa produkter lever upp till sina löften.

Har ni bra tips att bli av med avlagringar i duschen??

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *