Bröllopsdag


Idag är det 17 år sen Björn och jag gifte oss. Det var en solig dag i Hammarby kyrka i Upplands Väsby. Min pappa hade fått ryggskott och hade svårt att ta sig till kyrkan, men till slut var han på plats. Vi hade några vänner, familj och grannar som kom till kyrkan. Middagen var hemma hos svärföräldrarna. En jättefin dag! Sonen var ca tre månader i magen så han var med på ett hörn han också. ♥

Tiden går! På bilden är vi 17 år yngre, jag har en märklig rund frisyr och Björn har hår! Vi ser väldigt unga ut tycker jag, och mycket lyckliga. Inte trodde vi att vi 17 år senare skulle bo i Skåne på en gård och ha en massa djur. Det lilla livet i magen är idag 16 år och dryga 1,90 och på väg att börja gymnasiet till hösten. “Bara” 17 år sen och samtidigt i ett helt annat liv.

IMG_20150718_145722

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *