Loppisfynd


Igår var jag på loppis nere i byn. Det var fotbollsklubben som hade loppis och det var jättemycket folk. Roligt! Det skulle bli auktion senare på dagen också, men den missade jag. Det fanns allt från böcker till möbler. Jag hittade två dukar, en gardin och en receptlåda.

När jag var ung önskade jag mig en receptlåda med flikregister och receptkort men jag skaffade mig aldrig en sån. Men nu är jag ägare till en komplett receptlåda, haha. 🙂

IMG_20150712_140712

Gardinen jag hittade var i jättefint tyg. jag delade den på mitten och sydde två längder av den och har den nu i vardagsrummet. Jag är jättenöjd! Cilla och jag köpte gardiner när hon var här, men de passade inte riktigt in i vardagsrummet. Men jag tror de kan passa uppe i mitt rum. Ska testa och visa sen (har lovat Cilla bilder på gardinerna uppe).

IMG_20150712_140746IMG_20150712_140738

Jag gillar verkligen loppis! Man kan hitta fynd och det är inte hela världen om det inte blev som man tänkt sig. Då kan man lämna det vidare till en annan loppis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *