Min trötte lille Poker ♥


Poker har nu bott här i drygt två år. När han kom så var han en spinkig kisse på åtta månader. Nu är han en ganska stor kille men fortfarande min lille bebis! Han är verkligen min ögonsten och det är så roligt att se när han är ute och utforskar världen. På sätt och vis beter han sig fortfarande som en kattunge. Jag har svårt att tro att han är någon mästerjägare men han leker med allt från grässtrån till Zero.

Nu när det är sommar är han ute jättemycket. Jag brukar ropa in honom på kvällen. Men ibland är han ute på vift och då står han utanför dörren på morgonen och är lite sur för att han fått vänta så länge. När han väl är inne då brukar han vara helt slut och sova flera timmar. 🙂 ♥

IMG_20150530_152155

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *