Söndagkväll


Nu är det söndagkväll och vi är rätt trötta alla tre. Sonen är trött för att han varit ute och svirat hela helgen. 🙂 Björn och jag är också trötta för att sonen varit ute och svirat hela helgen. 😀 Haha, ja inte bara därför, vi har fått mycket gjort denna helg.

Igår styckade Björn och svärfar lamm. På kvällen hade vi grillning med svärföräldrarna och goda vänner. Jättegott och en mysig och trevlig kväll.

Idag har jag flyttat om kaninerna. Björn har gnällt lite om att jag tagit upp tre spiltor till kaninerna den sista tiden. Idag var det dags att separera mamma Asp från sina ungar så då passade det bra att fixa i ordning med alla kaninerna. Ungarna är kvar inne i samma spilta. De övriga är inflyttade så alla är i en och samma spilta nu. Det blev jättebra! Jag filmade lite för att visa. Lite dålig filmkvalitet och man hör inte alltid vad jag säger, men jag tror man får en överblick hur upplägget är.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *