Kaniner 2 comments


rabbits-3

Vår andra kull Gotlandskaniner är snart sex veckor gamla. Innan de förvandlats från små söta kaniner till stora otäcka monster passade jag på att göra en liten filminspelning och ta kort på underverken.

Den här kullen är ju delvis mitt fel, på grund av en liten incident där jag släppte ut Stubben (kaninpappa och onaturligt snabb när det finns kanindamer i närheten) och Asp (kaninmamma som borde veta bättre efter den första kullen) samtidigt.

Snart ska vi lägga ut en del av ungarna till försäljning, och frågan är väl hur man motstår såna här söta rackare?

Från porträttfotograferingen, där kaninerna ärligt talat inte var särskilt samarbetsvilliga, har vi lite nya bilder i galleriet. (Om du klickar på en av bilderna är det enkelt att bläddra fram och tillbaka.)

/Bonden


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Kaniner

    • Jeanette

      Hahaha, ja du… Björn ville ha namn så han tog alla pojknamn på S (eftersom pappa heter Stubben) han kunde komma på. Sen ett flicknamn på A eftersom mamma heter Asp. Jag tror inte att vi kommer behålla dom namnen… 😉