Gott och blandat 2 comments


IMG_4230

Notera bondens märkliga skägg. Vem är det egentligen han liknar?

Ibland tar det emot att göra rutinerna med djuren. När det regnar, blåser och är kallt vill man gärna stanna kvar i sängen istället för att hasa ut i stallet. Men nästan alltid när man kommer ut så slutar det med att man blir på gott humör, går runt och nynnar och pratar med alla våra härliga djur.

En av anledningarna till den här bloggen är förstås att dela med oss av de upplevelserna till er som kommer hit och tar del av våra berättelser.

För några år sen tog jag en hel del bilder på djur och blommor (alla andra motiv är jag hopplös på). Jag har nyss fixat och trixat lite med min gamla kamera, en Canon EOS 350D som jag köpte för många år sen. Den har fått en ny ögonmussla, sensorn är rengjord och objektiven putsade. Tänkte se om det är så roligt att fotografera att jag kanske behöver en nyare kamera…

Passade på att ta lite bildbevis på några av de trevliga djuren som vi har här. Det känns ofta lite overkligt att få ha dessa fantastiska varelser omkring oss. Hårt jobb är det onekligen, men de förgyller verkligen livet här på Månskensfarmen!

Det blev ett par blommor också som bildbevis på att sommaren är på väg till oss nu!

Vad tror ni, visst borde jag uppgradera till en Canon EOS 750D? 🙂

Canon-EOS-750D-01-970-80

/Björn


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Gott och blandat