Kaninungarna i kull 2


Nu är småttingarna ungefär fyra veckor. Tiden går! Mamma Asp är rejält trött på att ta hand om småbarn så jag brukar vara barnvakt ett tag åt henne så hon får skutta ifred. 🙂 Två veckor kvar tills man kan separera henne från dom. Tror hon blir glad då. ♥

Sju ungar är det och sex av dom är hanar kan jag säga nästan med säkerhet. Nu när jag har erfarenhet av en kull innan så är det mycket lättare att se vad det kan vara. 😉 Jag vet vad jag ska leta efter, haha. Hur som helst så är det två små svarta hanar som är kopior av sin pappa Stubben, två små grå hanar, två japantecknade hanar och en gul liten hona som är en kopia av mamma Asp. ♥

Pigga och busiga är dom allihop.

IMG_20150521_190608

Lilla mini-Asp ♥

IMG_20150521_190620 IMG_20150521_190629

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *