Min lilla kaningrupp


Jag har testat att sätta samman fyra av mina vuxna kaniner – Wilma, Natasja, Mimmi och Twist. Twist är kastrerad och han och Mimmi har bott ihop länge nu. Natasja och Wilma har varit lite deppiga tycker jag så jag testade att sätta ihop dom två i en spilta. De har även tröstätit lite och blivit runda om magen så då tänkte jag att de även får mer plats att skutta på. Det experimentet funkade jättebra och efter att ha brottats en gång så har de blivit bästisar.

IMG_20150513_185913

Natasja och Wilma

IMG_20150513_190228

Wilma, Natasja, Mimmi och Twist

Då fortsatte jag med att sätta in Mimmi och Twist också. Mimmi är lite bossig, det har hon alltid varit men det gav med sig rätt fort. Det är så kul att se dom tillsammans. Wilma som har varit så skygg är jättemodig och kommer fram och hälsar. Natasja som varit tjurig och morrat och haft sig ligger nu och kelar med Twist och slickar Wilma på huvudet. ♥ Jag är verkligen jätteglad att det funkar så bra.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *