Energidränage


Ibland kan man känna att man tål allt och orkar allt. Det är en härlig känsla. Sen kan man, eller jag ska jag väl säga, känna att det krävs väldigt lite för att energi, humör, kraft och ork bara ska rinna av mig. Det är som att jag glömt fälla upp skyddsfältet runt mig. För tillfället är jag i en sån period och jag är känslig och känner av humör och stämning hos folk och det är faktiskt jättejobbigt. Björn stackarn, har fått känna på det de senaste dagarna, men han är van som tur är så han tål det. Det finns alltid personer i ens omgivning som tar mer energi än vad de ger. Ett exempel är om du pratar i telefonen och inser efter en timmes samtal att du inte ens fått frågan hur du mår, men vet hela den andres senaste dagar in i minsta detalj. Eller när du känner dig som en urvriden disktrasa när du lagt på trots att du kände dig pigg och glad innan. Såna människor kan man så klart välja bort, men det är inte alltid man vill det. Har man en dag då skyddet är på plats kan man  hantera detta mycket bättre. Men som sagt idag  är jag inte på topp och efter två såna samtal känner jag mig redo att gå och lägga mig med huvudet under kudden. 😉

Färdiggnällt för denna gången. 😀

Idag har jag lodat omkring i pyjamas nästan hela dagen. Väldigt skönt! Planen var att åka hem till en god vän på eftermiddagen men tyvärr mådde hon inte bra. 🙁 Björn var hemma så han följde med mig till Ängelholm och handlade kattsand och tröstshoppade lite garn på Rusta. 🙂 Det är alltid bra om man vill höja humöret.

IMG_20150417_084709

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *