Kaninfix


Igår flyttade jag in kaninungarna i en tom spilta så de kan springa fritt där. Det gillar dom kan jag lova. 🙂

image

image

Björn och sonen hjälpte mig att släpa in den stora buren som Natasja och Wilma bor i in i en annan tom spilta. Man får passa på nu när spiltorna står tomma. 😉 Idag släppte jag ut dom båda två. Först rök dom ihop och brottades ett tag men de lugnade dig snabbt. Det som förvånar mig är att det är Wilma som är den mest framåt. Hon som är så pass skygg. Roligt att se. 🙂

image

Ovan: Wilma

image

Ovan: Natasja utforskar.

Björn och sonen flyttade också ner Asps bur så den nu står på golvet. För att inte Stubben ska få tokslag inne i sin bur så flyttade jag upp honom ovanför Asp istället för mittemot henne. Asp har fått vara ute idag och det känns bra.

image

Ovan: Längst upp till vänster bor Mario. Längst upp till höger bor Twist och Mimmi. Två tomma burar under.

image

Ovan: Asp i nedre buren och Stubben ovanför.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *