Två av ungarna har fått nya hem


Nu har två av ungarna fått nya hem. Den första – en liten hane – flyttade igår hem till en kompis till mig. Han heter nu Gotte och fann sig snabbt till rätta.

Idag flyttade en liten grå hona hem till en ny familj. Hon heter nu Vera och hon och en av döttrarna i familjen hittade verkligen varandra. ♥

Jag har fått frågor från olika håll om det är jobbigt att sälja våra djur. Det är klart att det är. Jag fäster mig snabbt och hårt vid alla våra djur. Ungar är ju lite extra mysiga. ♥ Och kaninungar är bland det mysigaste som finns. Men att se att de hamnar i nya fina familjer gör det mycket lättare att släppa dom.  🙂

Så nu är det sex ungar kvar i första kullen. Det märks skillnad att antalet minskat.Ungarna var trötta nu på kvällen. De har varit ute i spiltan och skuttat mycket idag och sen var det tre barn här som hälsade på dom. Lite ovant, så nu sover de gott i natt. ♥

IMG_20150427_095400 IMG_20150427_095529

IMG_20150427_095606

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *