Månskensfarmens kaninkull nr 2 2 comments


Igår morse såg jag lite ull i Asps bo. När jag tittade närmare såg jag att det var lite blodigt och längst inne låg det små små pluttingar! ♥ Dom var alldeles nyfödda. Asp var glad och pigg och hungrig och kelig som aldrig den! Min duktiga lilla tjej!

Den här kullen är helt oplanerad och egentligen för tätt i tid från den förra än vad jag skulle velat. Men så går det ibland. Kaniner tar tillfället i akt om man säger så. 😉 Björn trodde nog inte att Asp skulle vara sugen på att para sig när hon rätt nyligen fått ungar. Men hon smet ut när han skulle ge henne mat och hon såg att Stubben var ute och skuttade. Kaniner är snabba på att para sig och nu har vi en kull till. Oplanerad men mycket välkommen. ♥

I morse tittade jag lite noggrannare och såg flera par öron som låg i en hög. Jag vill inte störa för mycket så här i början. Jag ska kolla upp så att alla lever lite senare, men annars får de vara tills de kommer ut av sig själva.

kanin

Så nu har vi alltså två kullar. Funderar på att döpa första kullen med namn på A och den här kullen med namn på B. Kanske är kul… 🙂 Har ni en massa bra namnförslag – både tjejnamn och killnamn – på A och B så ös in med dom!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Månskensfarmens kaninkull nr 2