Gamla bilder


Vi har haft digitalkamera i drygt tio år nu. Det har varit suveränt att kunna fota mycket och radera sånt som inte är något att ha. Rätt stor skillnad från innan när man fick acceptera de bilder som kom från framkallnings-firman. Vi, och då framför allt Björn, har alltid fotat mycket så vi har med andra ord hur mycket bilder som helst. Den största delen av dessa bilder har legat på gamla hårddiskar. Vi (läs jag) har varit oroliga för att dessa bilder inte ska finnas kvar. Härom veckan gjorde Björn slag i saken och köpte en liten manick (minns inte vad den heter, återkommer om det när jag frågat Björn 🙂 ) för bara 2-300 kronor med vilken han kopplade ihop den gamla hårddisken med hans nya dator. Hur smidigt som helst! 11700 bilder tankade han över… Hur galet är inte det?

En bild som inte är så gammal men som jag är så glad att vi har är denna på Agnes och förra kullens kultingar. Oj så jag saknar henne. ♥

sugga och kultingar

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *