Tips till er med lite yngre barn än vad jag har :)


Nu har jag precis klickat hem lite presenter till en liten tjej jag känner. Jag hittade så mycket fina saker att jag tänkte passa på att tipsa vidare om detta. Jag var inne på toys r us för jag blev tipsad om att det finns mycket pyssel där. Det är en liten pysseltokig tjej så det kändes ju perfekt.

Jag måste säga att jag blev alldeles nostalgisk när jag rotade runt bland alla leksaker. Sonen och jag var ofta på Toys r us när han var liten. Alla gubbar och allt lego vi har gått igenom genom åren. Helt otroligt! Vi kunde gå där inne i timmar.

Men nu var det pyssel jag letade efter och jag köpte först en schablondocka med kläder!  Sen hittade jag även lite extra kläder. Tänk om det funnits när jag var liten! Jag älskade pappersdockor och här kan man ju göra sina egna hur enkelt som helst!

Jag inser att jag inte hänger med längre när det gäller märken och sånt. Monster High verkar vara något jag skulle gillat! Det finns hur mycket som helst med det märket, bland annat kan man sticka sin egen mössa, eller göra snygga armband. Blir bra sen när min lilla kompis blir lite äldre! 😉 Kunde inte låta bli att köpa några billiga armband från Monster High.

Det är inte utan att jag önskar att jag hade en liten tjej (eller kille för all del) att shoppa leksaker till lite oftare. Jag älskar verkligen pyssel och har gjort det sen jag var liten. Tänk om det hade funnits sånt här då. Då hade mamma och pappa blivit ruinerade, haha! 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *