Grattis Zero ♥♥♥ 1 comment


Idag fyller världens finaste hund 6 år! ♥

På Valborg för sex år sen satt Björn och jag i ett väntrum och väntade på att Björn skulle operera sina ögon med laser. Då ringde uppfödaren och berättade att valparna kommit och var ett par dagar gamla. Första gången vi hälsade på var dom 10-12 dagar och små som marsvin. Så söta. ♥

Efter några veckor valde vi en valp som vi kallade Zorro. Dagarna innan vi skulle hämta hem honom fick vi beskedet att han hade fel på ett ben och att det inte gick att fixa till. Det var en missbildning av ett fäste som gjorde att knäleden inte satt fast som den skulle. Så han blev avlivad och våra hunddrömmar krossades. Det var en tuff tid kan jag lova.

Efter ett par månader ringde uppfödaren och sa att hon fått tillbaka en bror till Zorro pga att nya familjen hamnat i skilsmässa. Var vi intresserade?? Vi åkte samma kväll. 😀 Hem kom vi med en ca fem månader gammal hund som var lite småstirrig men väldigt tillgiven. Han hette Milo på den tiden men vi bestämde oss för att han skulle heta Zero.

Som förstagångs-ägare gjorde jag säkert alla fel man kan göra, men Björn hade mer vana som tur är. Zero och jag hade en tuff tid när han var tonåring och han mopsade sig mot mig. Jag tom hotade Björn med att han skulle välja – Zero eller mig. Jag var redo att flytta hemifrån! 😀 Men när tonårstiden var över och framför allt sen vi flyttade hit till Skåne har han blivit den allra snällaste, goaste och finaste hund och  vän man kan tänka sig. Han och jag gör allt tillsammans och han är min allra bästa vän. Är livet roligt är han lyckligt med på alla mina äventyr. Är livet mindre kul ligger han gärna och gosar i soffan. ♥

Så idag ska han få sig ett märgben och en god köttbit till middag. 🙂2014-10-12 12.28.27


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Grattis Zero ♥♥♥