Tips på en bra hemsida!


Jag blev tipsad om en hemsida och eftersom jag vet att en del av er som läser här åker husvagn bland annat så vill jag skicka tipset vidare. Det är Campingnetshop.se

Jag tilltalas av smarta saker som kan fällas ihop och bli små. Så är det verkligen med campingutrustning. Cilla och hennes familj kommer på somrarna till oss med sin husvagn och jag blir lika imponerad varje gång av hur mycket de faktiskt har med sig. Hur är det möjligt att allt får plats! 😀 Men när man kollar på den här sidan så inser man att det verkligen vimlar av smarta lösningar. Till exempel olika varianter på bord kan man se här Jag tycker det är jättehäftigt. Det finns även en massa köksgrejer som man kan fälla ihop för att få plats med maximalt i skåpen.

Björn är sån att han behöver stor yta runt sig och skulle nog få cellskräck i en husvagn. Men jag kan verkligen förstå tjusningen i att pussla ihop allt på sina rätta platser och utnyttja alla ytor maximalt. Det är häftigt att se att man verkligen tänkt till. Jag hittade till och med en brödrost som bara är 6,1 cm hög! Tycker det är så himla häftigt. 🙂

Ibland funderar jag på om vi skulle ha en husvagn stående här som gäststuga. Det skulle vara lite roligt att få inreda den och göra den hemtrevlig. Någon som har en husvagn över?? 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *