Massa bilder! 2 comments


Oj så söta våra kaninungar är. Jag kan sitta där ute för alltid! ♥ Nu är dom nyfikna och busiga och kommer fram och buffar och nosar. Dom är framme och smakar på maten och är allt annat än skygga. 

Kultingarna växer! Dom är så fina. Vi har tre gyltor och en galt kvar. Åtminstone två av gyltorna ska vi behålla och dom heter Sibylla och Esmeralda. Den tredje gyltan får vi se hur det blir om hon blir såld eller blir kvar. För tillfället kallar jag henne för Salmonella. Jag vet att det är otroligt opassande för en gris men jag tycker att de tre namnen är så fina ihop. Hjälp mig att hitta på ett annat namn!! Galten heter Ludde.

På morgonen när jag går ut för att ge dom mat så ropar jag på kultingarna att det är mat. Då springer dom det fortaste dom kan och tjuter av lycka. 🙂 Sen äter dom med hela ansiktena och står med tassarna i maten. Ingen matvett där inte. Eftersom dom låter så mycket så vaknar Wilfred och kommer joggande till sin matplats. När man kommer fram står han och gäspar och visar betarna. Dom är gigantiska nu! Jag är glad att vi har en snäll gosegalt. 

Min handskar är spännande!


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Massa bilder!

    • Jeanette Post author

      Fick tips om Izabella och jag tror jag har fastnat för det. Däremot ska jag lägga Cinderella på minnet. Kanske vi får ha en Disney-kull sen… eller en prins- och prinsesskull. Tack för tips, det hamnar i minnet! Kram♥