Rullgardin, senilsnöre och lite djur


I förmiddags var min underbare svärfar här och hjälpte mig att sätta upp en rullgardin i sonens rum. Det blev så himla bra och sonen är jättenöjd! Han har flyttat ner en våning och bor nu i mitt fd arbetsrum. Där gassar solen in hela dagen och det är rejält varmt. Så det här blir alldeles toppen. Tusen tack! ♥

Jag har för ungefär hundrade gången idag sprungit runt huset och letat efter min telefon. Denna gång hittade jag den i min jackficka… Jag önskar mig en sån där grej man hade på nyckeln när jag var ung. Som man kunde vissla på så pep den. Eller också får jag sätta den i ett senilsnöre runt halsen.. 😉

Björn är på väg hem från Stockholm. Alltid härligt när han kommer hem! ♥

Igår när jag skulle stänga in ankorna så var två av dom inne i grishagen och badade i en vattenpöl. Jag var ute i foppatofflor så jag kunde inte direkt kliva i och valla in dom. Men det räckte med att jag klappade i händerna och visslade så kom dom vaggande! Jag trodde inte mina ögon! Det är mitt vanliga lockrop så fåren började bräka och grisarna kom springande och Zero kom farande. 😀 Nu funkar det alltså även på ankor.

På väg in.

Väl inne i stallet blir det alltid diskussion.

Fåren är ute på dagarna nu när det är fint väder. Då är det härligt att komma in i spiltan på kvällen. 

Jag har fått frågor på varför bilderna är så små. Det har jag inget bra svar på så jag ska skicka frågan vidare till min it-avdelning (läs Björn… 😉 ).

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *