Sista fredagen i februari


Här i Skåne känns det som vår! Det är milt och geggigt ute = Skånsk vår. 😉

I morse när jag gick ute till fåren bestämde de sig för att gå ut. Alla har inte velat gå ut vissa dagar och dom har inte velat gå till samma hage, men idag kutade alla iväg till hagen längst bort. Så jag kunde traska efter och stänga grinden. Perfekt!

Märkligt att det är mars redan på söndag. Det går rejält fort. Det känns toppen att dagarna börjar bli längre och det är varmt och skönt och blommor börjar kika fram.

Idag har jag lyxat lite och ätit lunch med en kompis nere på byn. Jag åt en varm ciabatta med kycklingröra på. Orkade knappt halva, den var helt gigantisk. Men en liten efterrätt fick plats för det är ju inte samma mage! 😉

Nu är det helg och det känns fantastiskt skönt! ♥

Natasja

Stubben

Asp

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *