Första vardagen är här 2 comments


Björn jobbar idag. Sonen börjar skolan igen imorgon. Så det är första vardagen idag. Ute är det soligt och varmt. Riktigt vår i luften.

Våra fåglar tror också att det är vår för jag hittade inte mindre än tio ägg i morse! Dom vita äggen är ankägg så hönsen och ankorna är överens om att det är vår och dags att lägga en massa ägg. 🙂

I söndags slutade vår pelletsbrännare att funka. Björn tog ner extra-element från lägenheten. Då gick det säkringar och det blev kolsvart. Efter mycket meckande hit och dit så bestämde vi oss för att sova och fixa det på morgonen. De som har hjälpt oss tidigare med brännaren hade stängt och vi såg framför oss ett par dagar utan värme. Men som tur är så är Björn händig och han lyckades både få tillbaka elen och laga pelletsbrännaren. 🙂 Vi hade bjudit hem folk på middag på måndagkvällen men det var inte läge att ta hem dom till vårt kalla hus. Så vi åkte in till stan och åt sushi med dom i stället. Mycket gott! 🙂

I måndags flyttade också mina kära svärföräldrar ner till Skåne! Det känns jätteroligt att ha dom nära. Igår var vi där och fikade och de har redan kommit långt i upp-packningen. Det kommer bli hur mysigt som helst där. En ganska stor trädgård har de med mycket växter. Det ska bli spännande att se till våren vad som växer upp.

Vi har haft en liten utmaning på ett forum jag är med i där vi skulle göra något av sånt man inte sparar efter julen – papper, snören och sånt. Jag valde att göra en liten låda av julkort. 🙂 Lite slarvigt gjort men nu vet jag hur man gör till nästa gång. 

Grisrumpor

Piff äter morot

 

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Första vardagen är här