Gott Nytt År! Lite pysslande, lite julklappar och Piff och Puff


Gott Nytt År till er alla! ♥

Idag är den sista dagen på 2014. Jag som är en sucker för nystarter gillar nyårsaftnar extra mycket. 😉

Jag blev lite extra glad för några av alla julklappar jag fick. Till exempel fick jag dessa böcker av Björn. ♥ Jag som ska ha ett hållbart, ekologiskt och ekonomiskt år detta år är jätteglad för dessa! 

Den här fick sonen av mig i julklapp. Det är en filt sydd av ett gäng avlagda t-shirts och lite andra lappar med fleece som baksida. Han blev mycket gladare än vad jag kunde hoppas på! Den var väldigt rolig att sy för det är mycket minnen i alla tröjorna. Jag har i dagarna avslutat ett linne som jag hållit på med alldeles för länge. Jag påbörjade det i maj 2013… Poker hjälpte mig att börja om en gång… han hittade nystanet och passade på att repa upp i stort sätt hela linnet. Då var jag nära att ge upp. Men nu är det klart. Jag är faktiskt jättenöjd! 

Idag var jag och hämtade ett paket. Det visade sig vara en julklapp från en av mina bästa vänner, Veronica. “Angel of friendship” heter den. Lite dålig bild men  det är en ängel som håller en liten hund i famnen. Den är så fin. ♥

Härom dagen flyttade Piff och Puff hem till oss. De är två degusar och dom är helt otroligt söta! Riktigt tuffa och modiga små tjejer som gärna sitter i handen. Dom är sällan stilla så därför är det inga bra bilder. 😉

Idag har jag testat att göra egna maränger för första gången. Det gick jättebra och dom är supergoda! Vi ska äta banana split till efterrätt idag. Som vanligt när jag bakar är slutprodukten god snarare än vacker. Men hellre det kanske än tvärtom. 😉

På väg in i ugnen.

Färdiga!

Jag har också bakat grekiskt lantbröd idag. Gott! 

Så gott nytt år från oss! Vi hörs nästa år! 😀

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *