Rymmarligan


Idag var jag hos arbetsterapeuten på morgonen och därför fick djuren frukost lite senare. Det betyder att dom står och skriker på mig! 😉 Däremot så var kultingarna ovanligt tysta och lugna tyckte jag. Tänkte att dom ligger nog och sover. Men när det väl var deras tur att få mat så hittade jag dom ingenstans. Suck… alltså på rymmen igen, jag som trodde jag hittat alla deras ställen där dom tagit sig ut. Men dom var ingenstans. Efter något som kändes som en evighet såg jag en liten orange rumpa långt ute på åkern. Så ut på åkern och hålla tummarna för att dom inte skulle springa längre bort. Men dom kom kutande emot mig och var så glada så.

Väl hemma och inne i hagen igen så hittade jag deras väg ut så nu är den också tilltäppt. Grannarna tänker väl “jaja, dessa tosiga Stockholmare…”… hehe.. det är inte första gången det händer knasiga saker här på gården.

Sibylla börjar bli stor tjej ♥

Hela rymmarligan hemma igen

Man blir hungrig när man är ute på vift

Mamma Agnes har lite dålig koll tycker jag allt. 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *