Tovning, utegångsförbud och stormvarning.


Stormen Alexander är på ingång. Vi håller tummarna för att vi klarar oss denna gång. Björn har varit i Stockholm i veckan och lyckades boka om sitt flyg hem så han kom hem tidigt idag. Skönt att ha honom hemma igen. ♥

Nu har jag gjort ett litet test för att se hur det funkar att tova min ull från blandras-tackorna. Det var inte optimalt att tova, men det går! Jag ska tova sulor har jag tänkt. Man går mycket i gummistövlar när man bor på landet och det blir varmt och gott med yllesulor!

IKEA-kassar är bra till mycket.

Man tager vad man haver hemma! 😉

Här på Månskensfarmen är vi trötta på att fåglarna har utegångsförbud. Tack och lov så har vi ett stort hönshus. Vi har många höns för tillfället och det hade varit jobbigt om huset var litet. Vi har reducerat antalet ankor också så det funkar bättre för dom inne i stallet. Men ååååååh vi vill att detta ska ta slut nu.

Tänkte visa mina underbara handledsskydd som jag köpte av arbetsterapeuten. De funkar jättebra som stöd när jag är ute i stallet. Tror att de finns att köpa på apoteket också. Det är som dag och natt i mina handleder sen jag köpte dom, så jag rekommenderar dom varmt om man har problem med handlederna.

Geggigt är det så här års här i Skåne. Några som inte bryr sig om det är grisarna. GladHär är lilla Sibylla som blev lite kissnödig.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *