Ull, aloe vera och ändrade planer


Nu är det lördag och en hel vecka har sprungit iväg igen. Tanken var att Björn skulle vara i USA hela veckan men han kom aldrig iväg för han blev sjuk. Han är fortfarande inte helt hundra men på benen igen i alla fall. Jag misstänker att det är influensa han åkte på stackarn. Det har inte inneburit att han legat sysslolös i sängen utan han har haft minst åttatimmars-möten varje dag (USA-tid) så han är nog allt annat än utvilad.

Eftersom Björn skulle iväg hade mamma och jag bokat in att hon skulle komma hit några dagar. Hon vågade sig hit trots att Björn blev sjuk. Från början bokade han om biljetterna och hoppades på att det var övergående men det var det inte direkt.

På måndagsförmiddagen var fårklipparen här och klippte fåren. Jätteskönt att ha det gjort. Han hade med sig sin lille son som var fem år, så jag hade någon att leka med under tiden. 😉 Nu har vi mycket ull som jag planerar att ta hand om.

Nakenfår

Jag har lånat två böcker om ull.

På tisdag-kvällen hade jag några goa vänner här på lite fika och aloe vera-demonstration (mamma säljer). Mycket trevligt. 🙂

Onsdag och torsdag var jag däckad jag med. Så tråkigt när mamma var här. 🙁 Men inte så mycket att göra. Vi har haft det jättemysigt ändå. Hoppas bara på att mamma inte blivit smittad. Hon har ju vaccinerat sig så förhoppningsvis slipper hon. Jag fick bara en light-variant på det Björn har så jag är på benen igen!

Jag har skaffat mig en matkompost. Idag har jag byggt ihop den och ställt den på plats. För att jämna ut lite där den står fyllde vi ut med lite grus. Jag fick lära mig att köra bobcaten så jag var och hämtade två skopor ur grushögen! 🙂 Hur kul som helst!

Nu ska vi snart äta middag. Ute är det redan kolsvart.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *