20 år ♥ 2 comments


Idag är det tjugo år sen Björn och jag blev ett par. Det känns ganska galet att det gått så lång tid. På den tiden var vi 21 år och Björn bodde fortfarande hemma hos sina föräldrar. Vi flyttade ihop nästan på en gång och på den vägen är det. När jag tänker tillbaka på vår första tid i min två i Upplands Väsby så inser jag att vi var väldigt unga då och det har hänt otroligt mycket sen dess. Vi har flyttat ett antal gånger, vi har gift oss och fått vår son. Vi har alltid haft djur, även innan vi flyttade hit – katter, kaniner, fåglar, en ödla… Man kan nog säga att vi blivit vuxna tillsammans för åtminstone jag var långt ifrån vuxen när vi träffades. Det slog mig också att vi bara var sex år äldre än vad sonen är idag när vi träffades… det är en mycket märklig tanke. Att träffa Björn är det bästa som hänt mig i livet och att det resulterade i vår son gör det till det allra största som hänt. Jag är så otroligt rik och tacksam som får ha dessa båda guldklimpar i mitt liv. ♥♥♥♥♥


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “20 år ♥